SZOLGÁLTATÁSAINK

Örülünk, hogy a termékeinken túl a szolgáltatásaink is érdekelnek. Az alábbiakban segítünk , hogy pontos információkat kapjál, hogyan működik a vállalkozásunk és a megrendelt termékek mellé milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe.

A megrendelések előtt mindenképpen fontos tudnod, hogy a beltéri ajtóink és bejárati ajtóink szabvány méretekben készülnek el. Szabvány méreteink PN Lengyel és SK Szlovák méretek szerint készülő termékek. Fontos tudnod, hogy ezek a méretek nagyon hasonlóak az itthon használatos méretekhez, ezért javasoljuk, hogy gyere el hozzánk segítünk elmagyarázni, mit hogyan lehet beépíteni. Amennyiben épülő házról van szó valószínűleg van építész alaprajzod, ha felújításról van szó akkor a szabad nyílás méreteket szélesség x magasság és két oldalon mért falvastagság bontásában hozd el. Ez segít nekünk, hogy pontosabb képet kapjunk és pontosabb ajánlatot készítsünk el.

EGYEZTETÉS

Amennyiben már meglévő méretekkel rendelkezel, abban az esetben javasoljuk, hogy bemutatótermünkbe gyere el és válaszd ki a megfelelő ajtó típust és színt. Sok éves tapasztalatunk, hogy vannak olyanok , akik határozott elképzeléssel jönnek, de vannak olyanok is, akiknek semmilyen elképzelése nincsen az ajtók típusára és színére vonatkozóan. Nem kell  kétségbe esni, segítünk kiválasztani a megfelelő színt, hogy harmonikus környezetet teremts otthonodban.

ÁRAJÁNLAT

Az általad kiválasztott termékek és átadott méretek alapján elkészítünk neked egy árajánlatot. Ez az ajánlat tapasztalatunk szerint a valóságnak 98%-ban megfelel. A változások oka a végleges falvastagságok miatt szokott előfordulni, tehát fontos, hogy minél pontosabb információt kapjunk, így az ajánlatunk is pontosabb lesz.

BEÉPíTÉS

Fontosnak tartjuk, hogy a megrendelt termékeinket szakképzett asztalosok építsék be. Lehetőséged van akár egy darab esetén is megrendelni a beépítést, amelyről pontos információkat és árakat bemutatótermünkben kaphatsz meg. Természetesen a nálunk megrendelt termékekre garancia van abban az esetben is , ha más szakemberrel építteted be az ajtókat. Fontos, hogy ebben az esetben a termékre vonatkozó garancia nem egyenlő a beépítésből fakadó garanciális hibákkal.

FELMÉRÉS

A helyszíni felmérést mindenképpen ajánljuk, kivétel abban az esetben, ha  garantálod, hogy a felújítás és vagy új falazás esetén a  beépítéshez szükséges nyílások megfelelően lesznek kialakítva.

A felmérést szerencsés abban a stádiumban elvégezni, amikor a régi ajtók már ki vannak bontva. Amennyiben a helyszínen még ez nem történt meg, előfordulhat, hogy a meglévő ajtók keretét egyik oldalról meg kell bontsuk, hogy a megfelelő csatlakozási csomópontokat lássuk. A helyszíni felmérésnek a díja Budapest területén 10.000.- Ft, amely 3 ajtó és felette lévő mennyiség rendelése esetén a megrendelési összegből levonunk.

Budapest területén kívüli árakkal kapcsolatban kérje ajánlatunkat személyesen vagy emailben bemutatótermünkben.

SZÁLLíTÁS

Termékeink kiszállítását csak a megrendelt beépítés esetén tudjuk vállalni.