Nagyon fontos információ mindenkinek, hogy Cégünk  az elmúlt húsz év tapasztalata szerint időben jelezzük , hogy a 2019-es évben milyen szállítási határidőkkel kalkulálj. A beltéri ajtók megrendelését javasoljuk ne az utolsó pillanatra tervezni, mert az év végén a kapacitásaink is jobban le vannak terhelve, így esetenként várakozással kell számolnod.

Az ajtók megrendelését és szállítását az alábbiak szerint tudjuk vállalni.

Dekorfóliás, CPL, CPL MDF, nyíló és tolóajtók: 5-7 héten belül vállaljuk, hogy törökbálinti raktárunkba beérkeznek.

Festett , Akril és falsíkba záródó ajtók: 6-9 héten belül vállaljuk, hogy törökbálinti raktárunkba beérkeznek.

A 2019-es évben, ha idén szeretnéd a megrendelt termékeket átvenni javasoljuk, hogy 2019 november 8-11-ig meg kell rendelned!

Fontos kiemelnünk, hogy a termékek rendelési határideje, nem egyenértékű a vállalt beépítési határidőkkel! A beépítéseket mi is ütemezni szoktunk, miután a kapacitásunk is folyamatosan terhelve van, igyekszünk így is mindenkinek a legrövidebb időn belűl teljesíteni. A beépítések esetében lehetséges, hogy 2 hét várakozási idővel kell számolni, de ezt természetesen csak a tárgyhónapban tudjuk biztosan megmondani.

A fentiek tudatában kérjük, hogy amennyiben 2019-ben szeretnél beltéri ajtókat lakásodba, irodádba, miahamarabb látogass el hozzánk és válaszd ki a megfelelő terméket, amelyet meg is rendelsz tőlünk.