2021-es évben bizonyára tapasztalják, hogy a gyártási határidők megnövekedtek, de mi továbbra is szeretnénk Vevőinknek biztosítani a gyors szállítási határidőket, ezért mindenképpen javasoljuk a külső raktári termékek megtekintését. 

Külső raktári termékeink legfeljebb 2-4 hét alatt érkeznek raktárunkba. Bizonyos esetekben már 2-3 hét alatt is át tudják venni. Ez természetesen függ attól, hogy a rendelés pillanatában milyen termékek állnak a rendelkezésünkre, illetve a szállítási körülményektől. Cégünk hetente fogadja a kamion szállítmányokat, így ez esetben nem számíthatunk fennakadásokra. 

Milyen termékekből tudunk választani?

Három ajtócsaládból van választási lehetőség, amelyek az alábbi műszaki tartalommal rendelkeznek.

BIN festett ajtócsalád RAL 9003-as felülettel, papírrács szerkezettel, normál BB záras kivitelben + utólag szerelhető tokkal, amely a 75mm-es falvastagságtól egész a 315mm-es falig válaszható. Szélességi méretekben 78, 88, 98 x 208cm-es falnyílásokhoz!

MŰSZAKI RAJZ: T80 utólag szerlehető tokok

VERSO ajtócsalád: A Verso tömör MDF szerkezetű és laminált matt fehér felületű ajtókat BB normál kulcsos kivitelben vékony matt üveges betéttel  + utólag szerelhető tokkal, amely a 75mm-es falvastagságtól egész a 315mm-es falig válaszható. Szélességi méretekben 78, 88, 98 x 208cm-es falnyílásokhoz tudjuk biztosítani.

MŰSZAKI RAJZ: T80 utólag szerlehető tokok

SARA ECO tapétaajtó: MInden esetben festhető és tapétázható kivitelben készülnek az ajtólapok, kizárólag kilincs felső és wc záras opcióval. A wc záras kivitel mellé egy alsó kivágásos szellőző párosul, így biztosítva a magas páratartalom megszűnését. A tokok minden esetben ALU színű tokok, amelyek a fal színével eggyezően festhetőek.

Méretek: Elérhető itt: SARA ECO RAKTÁRI

Cimkék: