Beltéri ajtó Budapest – Beltéri ajtókat szeretne vásárolni? Ha igen, akkor jöjjön el személyesen budapesti beltéri ajtós bemutatótermünkbe, ahol számos gyönyörű ajtót tekinthet meg. Kollégáink segítenek kiválasztani az Önhöz illő beltéri ajtót és kilincset. De mielőtt eljön hozzánk, érdemes weboldalunkon megnézni, hogy milyen lehetőségeink vannak. Tervezzük meg a nyitásirányokat, az ajtó típusokat, színeket, stb. Budapesti beltéri ajtós bemutatótermünkben megtekinthetjük az ajtók színeit, kilincseket próbálhatunk ki, illetve szemügyre vehetjük a kiállított beltéri ajtókat is. Nézzük meg, hogy a bemutatótermünkben pontosan milyen típusú ajtók tekinthetőek meg a teljesség igénye nélkül. A felsoroltaknál jóval több minta ajtó van kiállítva, most csak egy kettőt veszünk górcső alá.

Sara eco falsíkba záródó ajtó

Beltéri ajtó Budapest – A Sara eco falsíkba záródó ajtók tökéletes letisztultságot eredményeznek otthonunkba, mivel a falsíkba záródnak. Ezek az ajtók tapétázhatóak, festhetőek, azaz tökéletesen illeszthetőek bármilyen környezetbe. Panellakásokhoz nem ajánljuk, mivel a falnyílás kialakítása nehézkesebb, de ha valaki komplett lakásfelújítást végez és a falnyílásokat kialakítja, akkor beépíthetőek ezek az ajtók, illetve fontos tudni, hogy a Sara eco típusú ajtóknál festési utómunkálatok lesznek, amelyet a festőnek kell majd elvégezni.

Gal 2 üvegajtó

A Gal 2 típusú ajtó egy modern megjelenésű üvegajtó, amely 8mm-es edzett üvegből készül és nagyszerűen alkalmazható irodai helyiségekre. Az üveg nagyobb felülete nem átlátható, csak a 4 vékonyabb csíkon lehet átlátni. Ha nem irodába, hanem inkább otthonunkba szeretnénk üvegajtót, akkor inkább a Gal 1 típusú ajtót ajánljuk, mivel az nem áttetsző. Ha egy picit bátrabbak vagyunk, akkor a Gal 10-13 típusú ajtókat is választhatjuk, amelyeken vidám mintázat is található. Wc helyiségekre nem igazán ajánlott az üvegajtó.

GAL üvegajtók
GAL 1 üvegajtó

Lux 10 magasfényű beltéri ajtó

Beltéri ajtó Budapest – A magasfényű beltéri ajtó mindig exkluzív megjelenést biztosít otthonunkban, irodánkban. Hogy ha szeretjük a luxust, akkor ez a típusú ajtó nagyszerű választás. Sok féle színben rendelhető meg a Lux 10 beltéri ajtó, amelyek itt tekinthetőek meg. Lux típusú ajtók A Lux 10 típusú beltéri ajtó tele kivitelt jelent, vagyis az ajtólap nem üveges, mint ahogy a képen is látható. Azt is fontos megemlíteni, hogy a Lux ajtók rejtett pántos tokkal gyártódnak, amely tovább növeli az exkluzív megjelenést.

Lux10

Nel 1 magasfényű beltéri ajtó biglio színben

Budapesti beltéri ajtós bemutatótermünk egyik sláger minta ajtaja a Nel 1 magasfényű beltéri ajtó. Sötétszürke megjelenésével és egyedi csillogó hatásával egyedi világot teremt otthonunkba, irodánkba. Ez a típusú beltéri ajtó az egyik személyes kedvencünk. A Nel típusú ajtók itt tekinthetőek meg: NEL beltéri ajtók

Nel típúsú ajtó fehér színben

BIN 20 festett ekrü

Sok vásárlónk egyértelmű kedvence a festett beltéri ajtó. A BIN 20-as festett beltéri ajtó letisztult formavilággal készült, 4 db vízszintes marásmintával. Az ajtó rendelhető hagyományos, illetve rejtett pántos kivitelben is. A festett beltéri ajtók számos marásmintával rendelhetőek meg, amelyeket itt tud megtekinteni. Festett ajtók

Nes festett beltéri ajtó

A megemlített minta ajtókon kívül, számos más típusú beltéri ajtót is megtekinthet budapesti bemutatótermünkben. Jöjjön el hozzánk mindenképpen, mert megéri!