Ugyan számos európai országban gyártanak már beltéri ajtókat (köztük hazánkban is), de a lengyel ajtók kiemelkedő minőségűkkel és modern megjelenésükkel páratlanul elrabolja a vásárlók szívét. Ez nem véletlen, hiszen Lengyelországban már régóta gyártanak beltéri ajtókat és nagy hangsúlyt fektetnek a gyártók a minőségre.

Lengyelországban számos beltéri ajtó gyártó található, így a gyártók közti verseny tovább emeli a termék minőséget. Ez főleg a vásárlóknak kedvez, hiszen jó minőségű és tartós termékeket vásárolhatnak.

Nem véletlen forgalmazunk lengyel ajtókat

Cégünk már a 90-es évek óta forgalmaz lengyel ajtókat. A rengeteg év alatt szinte mindent tudunk, amit a lengyel ajtókról tudni kell. Gyárlátogatásaink során megismerkedhettünk azokkal a modern technológiákkal, amelyekkel gyártják a mai korszerű ajtókat. A lengyel ajtógyártás az elmúlt 30 évben nagy fejlődésen ment keresztül. Az évek alatt jobbnál jobb termékek kerültek ki a boltokba. Ma a csúcsminőséget a magasfényű beltéri ajtók képviselik.

Az általunk forgalmazott lengyel ajtók lengyel, illetve szlovák méretrend szerint gyártódnak. Számos típusú ajtó található meg a termékpalettánkon.

CPL felületű lengyel ajtók

A CPL ajtók a egyik legnépszerűbb típusú ajtók a hazánkban, mivel ár/érték arányban a legjobb választás lehet otthonunkba. Az ajtó felülete masszív és a külső behatásoknak nagyszerűen ellenál, illetve rengeteg szín és design választék (pl. üveges beltéri ajtó) áll a rendelkezésünkre, ráadásul jóval olcsóbb, mint egy furnérozott, véglegesen kezelt beltéri fa ajtó. A CPL minta nagyszerűen imitálja a fa hatást az ajtó felületeken. Cpl ajtó rendelhető falba futó-, és fal előtt futó tolóajtó kivitelben is, így ha nem a hagyományos nyíló ajtóra lenne szükségünk, akkor nyugodtan gondolkozhatunk tolóajtó kivitelben is.

Festett felületű lengyel ajtók

Sokan szeretik a festett felületű lengyel ajtókat. (főleg a fehér beltéri ajtó kat) Számos mart felületű ajtó található a termékpalettánkon, amely letisztult formavilágot kölcsönöz otthonunknak. Ha klasszikus megjelenésű festett ajtót szeretnénk, akkor válasszunk a NES termékcsaládból. Különböző üveges típusú ajtókból is választhatunk, melynek előnye, hogy világossabbá varázsolhatjuk beltereinket. Ez főként előszobák esetében praktikus.

A fentieken kívül rengeteg üveges és üvegajtó áll vásárlóink rendelkezésére, illetve a közkedvelt tapéta ajtó, mellyel nagyszerűen “elrejthető” otthonunkban a beltéri ajtó.

Néhány szó a lengyel ajtók méreteiről

Mint fentebb említettük, hogy a lengyel ajtók két féle szabványméretben gyártódnak. Ez pedig a lengyel és a szlovák szabvány. A kettő közt annyi a különbség, hogy míg a lengyel 208cm falnyílás magasságot igényel, addig a szlovák 202cm-t. Szélességben pedig a következő nyílásméretek szükségesek egyszárnyú nyíló ajtók esetében: 68/78/88/98/108cm falnyílás szélesség. A jövőben várható lesz a 75-ös nyíláshoz szükséges ajtó méret. Azt is mindig fontos figyelembe venni, hogy az ajtó tokok rá fognak majd a falcsonkokra, ezért 3-5cm-es falcsonkok kialakítása szükséges a nyílásoknál. Ha szeretne még beltéri ajtókról olvasni akkor kattintson ide: beltéri ajtók

Ajtók szállítási ideje

A lengyel ajtók szállítási ideje általában 4-6-8 hét között szokott esni, de tartunk fent raktárkészletet is. Azokat érdemes átnézni, illetve ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor bővebb tájékoztatást tudunk adni.