Amennyiben nyíló beltéri ajtóra van szükséged és felmerült benned a kérdés, hogy mire is szeretnék ajánlatot kérni, akkor néhány mondatban segítünk neked, hogy az ajánlatkérés a legpontosabban jusson el hozzánk. Ez fontos, hogy a későbbiekben pontos árat és információkat tudjunk neked adni.

Fontos, hogy tudjad termékeink PN ( Lengyel ) és SK ( Szlovák ) szabvány méretben készülnek. Ne ijedj meg, mert a szabvány méretű termékeknek is van egy tól-ig értéke, hogy milyen nyílásokba helyezhetőek el. Az általunk forgalmazott termékek utólag szerelhetőek, adott esetben véglegesen is kifestett falnyílásokba építhetőek be.

Méretek: Új építésű házak és néhány felújítás esetében méretezett alaprajzok készülnek. Ezeken az alaprajzokon jelölve vannak a beltéri ajtó méretek. Amennyiben ilyen rajzzal nem rendelkezel és felújítás alatt vagy részünkre a szabad falnyílás méreteket küldd el. Alapvetően szélesség x magasság / falak vastagsága bontásban. Amennyiben a méreteket megtaláltad a falak vastagságában nem vagy biztos, kérjük küldd el nekünk, mert a falak típusából már következtetni tudunk a végleges falvastagsági méretekre. Amennyiben nem vagy biztos az adatokban nyugodtan keressél meg minket, segítünk mindenben. A beépítési méretekről bővebben a letöltések menüpontok alatt találsz.

Típus: Az oldalon sokféle terméket találsz , amelyek kategorizálva vannak.  Ezek a kategóriák a mi esetünkben típusonként vagy felületenként vannak válogatva. Minden termék típus mellett megjelenik , hogy az adott ajtó, milyen színben rendelhető. A típusok alapvetően meghatározzák, hogy az adott termék milyen tulajdonságokkal rendelkezik, ezért kis ikonokkal jelöltük meg a fontosabb információkat. A kis ikonokra húzva az egeret rögtön megjelenik egy rövid szöveges rész, amely az ikon magyarázatát tartalmazza.

Szín: A kiválasztott beltéri ajtó típus mellett megtalálod az adott színeket is, amelyekben ezt a terméket meg tudod rendelni.