Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, abban az esetben segíted munkánkat, hogy minnél pontosabb leírást küldesz nekünk.

Az ajánlatkérésedet több helyen tudod elküldeni hozzánk, vagy a weboldalon található ajánlatkérés menüpont alatt vagy közvetlenűl e-mailben amelyet a kapcsolati menüpont alatt találsz meg.

Az emailben küldött ajánlatkérésekhez javasoljuk, hogy alaprajzot, képet, csatolj ezzel mindenképpen megkönnyíted a munkánkat.  A beltéri ajtó árajánlat kérésnél próbálj pontos leírást és terméket megadni, hogy az árazásnál tudjuk mire adjunk árajánlatot.

Amennyiben az árajánlatunkat elfogadhatónak tartod javasoljuk, hogy személyesen is tekintsd meg a termékeket bemutatótermünkben, hogy az elképzelésed a mi termékpalettánkkal egyező legyen.  Itt ki tudjuk választani a színt és a típusokat is le tudjuk pontosítani.

Az ajánlat mellé általában műszaki információkat is leírunk, amelyeknek az elsődleges célja a megfelelő tájékoztatás. Ezt személyesen a bemutatóteremben is meg tudjuk mutatni, el tudjuk magyarázni.

A pontosított árajánlat és a megtekintést követően érdemes beszélni a helyszíni felmérésről , amelyet általában a leterheltségtől függően 1 héten belűl e tudunk végezni.

Amennyiben szolgáltatásként a beépítésre is szeretnél ajánlatot kapni, kérjük , hogy a szerlés címét is küldd el.

Az árajánlatunkat PDF formátumban e-mailben küldjük meg, amely tételesen lesz kidolgozva.