SZOLGÁLTATÁSAINK

Örülünk, hogy a termékeinken túl a szolgáltatásaink is érdekelnek. Az alábbiakban segítünk , hogy pontos információkat kapjál, hogyan működik a vállalkozásunk és a megrendelt termékek mellé milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe.

Fontos információ, hogy cégünk kizárólag az általunk forgalmazott termékek gyártását és beépítését vállalja.

Amit vállalunk:

 • Árajánlat készítését
 • Lakberendezési tanácsokat adunk bemutatótermünkben
 • A pontos műszaki tartalom megismertetése ügyfeleink részére, előnyök/ hátrányok figyelembevételével
 • Az általunk forgalmazott termékek gyártása határidők betartásával
 • Helyszíni felmérés
 • Termékeink első osztályú beépítése, Megrendelő által kialakított falnyílásokba
 • Termékeinkre és beépítésünkre 2 év garanciát vállalunk

 

 

ÁRAJÁNLAT

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, abban az esetben segíted munkánkat, hogy minnél pontosabb leírást küldesz nekünk.

Az ajánlatkérésedet több helyen tudod elküldeni hozzánk, vagy a weboldalon található ajánlatkérés menüpont alatt vagy közvetlenűl e-mailben amelyet a kapcsolati menüpont alatt találsz meg.

Az emailben küldött ajánlatkérésekhez javasoljuk, hogy alaprajzot, képet, csatolj ezzel mindenképpen megkönnyíted a munkánkat.  Az árjánlat kérésnél próbálj minnél pontosabb leírást és terméket megadni, hogy tudjuk mire adjunk árajánlatot.

Amennyiben szolgáltatásként a beépítésre is szeretnél ajánlatot kapni, kérjük , hogy a szerlés címét is küldd el.

Az árajánlatunkat PDF formában emailben küldjük meg, amely tételesen lesz kidolgozva.

 

 

 

BEÉPíTÉS

Fontosnak tartjuk, hogy a termékek értékesítésén túl beépítési szolgáltatási lehetőségeinket is felkínáljuk. Fontos tudnod, hogy a beltéri ajtók és tolóajtók beépítését szakképzett asztalos alvállalkozóink végzik.  Javasoljuk, hogy a szolgáltatás megrendelését a belttri ajtókkal együtt rendeld meg, mert a beépítési dátumot könnyebben tudjuk egyeztetni, ha előre látjuk a termékek beérkezését.

A beépítéssel kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy az általunk forgalmazott ajtók minden esetben a végleges burkolati szintre vannak építve, küszöb nélkül készülnek. Tehát a beépítés előkészítésénél fontos, hogy a járólapok, parketták egyéb padló burkolatok már lent legyenek, hogy az ajtókat rá tudjuk építeni. Fontos továbbá, hogy az ajtónyílás melletti lábazati elemek, burkolatváltó sínek se kerüljenek fel, ezt csak a beépítést követően tudja Megrendelő felhelyeztetni.

Mit tartalmaz a helyszíni beépítés:

 • Amennyiben a termékeket beépítéssel rendelted a kiszállítást mi végezzük
 • Beltéri ajtók és fal előtt futó tolóajtók esetében a kialakított falnyílásba történő egyszeri beépítést
 • Amennyiben szükséges az ajtólapok rövíditését, takarólécek vágását.
 • Falban futó tolóajtók esetében a szerkezet összerakását, átadását, tolóajtólap marását.
 • Csomagolóanyag elszállítását, ( külön díj ellenében tudjuk vállalni)

A beépítés nem tartalmazza, illetve nem vállaljuk az alábbi munkálatokat:

 • A beépítést követően a tokszárak lezárását szilikonnal
 • A beépítést követően a tokok körbe akrilozását
 • Falvésést, nyílás kialakítást
 • Ajtólapok és tokok festését ( bizonyos típusoknál )
 • Gipszkartonos munkálatokat
 • Falfestést
 • Lábazat vágás, leszedés, visszahelyezést
 • acél tokok kibontását

FELMÉRÉS

A helyszíni felmérést minden esetben a véglegesített megrendelés alapján végezzük el. A helyszíni felmérésnek van egy költsége, amelyet Budapest területén belül 3-ajtó vagy 3 ajtó feletti mennyiség esetén a megrendelés összegéből levonunk.

Vidéki felmérést és beépítést csak egyedileg megállapított összeg alapján tudunk végezni. Erről pontosabb információval emailben vagy személyesen tudunk tájékoztatást adni.

A helyszíni felmérést mindenképpen ajánljuk, kivétel abban az esetben, ha  garantálod, hogy a felújítás és vagy új falazás esetén a  beépítéshez szükséges nyílások megfelelően lesznek kialakítva. Természetesen a méretek esetében vannak lehetőségek -tól-ig értékek, ameddig az ajtók beépíthetőek, de ezeket személyesen javasoljuk átbeszélni.

Új építésű házak esetében a felmérést abban az esetben végezzük el, ha minimum az aljzatbeton és a válasz falak vakolása megtörtént már.

Lakásfelújítás esetén a felmérést szerencsés abban a stádiumban elvégezni, amikor a régi ajtók már ki vannak bontva. Sajnos mi sem látjuk sokszor , hogy a falak mit rejthetnek.  Amennyiben a helyszínen még ez nem történt meg, előfordulhat, hogy a meglévő ajtók keretét egyik oldalról meg kell bontsuk, hogy a megfelelő csatlakozási csomópontokat lássuk.

 

SZÁLLíTÁS

Termékeink kiszállítását csak Budapest területén belül tudjuk vállalni.  Sajnos az elmúlt évek tapasztalata azt bizonyította, hogy a külső szállító cégek a termékeket nem megfelelően kezelik, így amennyiben vidékre szeretnél beltéri ajtókat, abban az esetben raktárunkban tudjuk átadni a termékeket.

A kiszállított vagy átvett termékeket minden esetben száraz helyen, fektetve kell tárolni.

A nem általunk végzett szállítási sérülésekért felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.