WH: Erre már nincs szükség, a szolgáltatásokat külön tartalomtípusba raktuk

SZOLGÁLTATÁSAINK

Örülünk, hogy a termékeinken túl a szolgáltatásaink is érdekelnek. Az alábbiakban segítünk , hogy pontos információkat kapjál, hogyan működik a vállalkozásunk és a megrendelt termékek mellé milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe.

A megrendelések előtt mindenképpen fontos tudnod, hogy a beltéri ajtóink és bejárati ajtóink szabvány méretekben készülnek el. Szabvány méreteink PN Lengyel és SK Szlovák méretek szerint készülő termékek. Fontos tudnod, hogy ezek a méretek nagyon hasonlóak az itthon használatos méretekhez, ezért javasoljuk, hogy gyere el hozzánk segítünk elmagyarázni, mit hogyan lehet beépíteni. Amennyiben épülő házról van szó valószínűleg van építész alaprajzod, ha felújításról van szó akkor a szabad nyílás méreteket szélesség x magasság és két oldalon mért falvastagság bontásában hozd el. Ez segít nekünk, hogy pontosabb képet kapjunk és pontosabb ajánlatot készítsünk el.

EGYEZTETÉS

Amennyiben már meglévő méretekkel rendelkezel, abban az esetben javasoljuk, hogy bemutatótermünkbe gyere el és válaszd ki a megfelelő ajtó típust és színt. Sok éves tapasztalatunk, hogy vannak olyanok , akik határozott elképzeléssel jönnek, de vannak olyanok is, akiknek semmilyen elképzelése nincsen az ajtók típusára és színére vonatkozóan. Nem kell  kétségbe esni, segítünk kiválasztani a megfelelő színt, hogy harmonikus környezetet teremts otthonodban.

 ÁRAJÁNLAT

Az általad kiválasztott termékek és átadott méretek alapján elkészítünk neked egy árajánlatot. Ez az ajánlat tapasztalatunk szerint a valóságnak 98%-ban megfelel. A változások oka a végleges falvastagságok miatt szokott előfordulni, tehát fontos, hogy minél pontosabb információt kapjunk, így az ajánlatunk is pontosabb lesz.

 FELMÉRÉS

A helyszíni felmérést mindenképpen javasoljuk, kivétel abban az esetben, ha  garantálod, hogy a beépítéshez szükséges nyílások megfelelően lesznek kialakítva. Amennyiben a helyszínen még ajtók vannak beépítve, fontos, hogy tudjad, az ajtókat egyik oldalról meg kell bontsuk, hogy a megfelelő csatlakozási csomópontokat lássuk. A felmérésnek van egy összege, amit ki kell a felmérés végén fizetni, de ezt az összeget 3 db ajtó rendelése esetén levonjuk a megrendelési összegből. Budapest területén kívül a felmérés összegét sajnos nem tudjuk levonni a megrendelés értékéből.

SZÁLLíTÁS

Jelenleg kiszállítást csak Budapest területén vállalunk.

BEÉPíTÉS

Fontosnak tartjuk, hogy a megrendelt termékeinket szakképzett asztalosok építsék be. Lehetőséged van akár egy darab esetén is megrendelni a beépítést, amelyről pontos információkat és árakat bemutatótermünkben kaphatsz meg. Természetesen a nálunk megrendelt termékekre garancia van abban az esetben is , ha más szakemberrel építteted be az ajtókat. Fontos, hogy ebben az esetben a termékre vonatkozó garancia nem egyenlő a beépítésből fakadó garanciális hibákkal.