Képek csatolása (nem kötelező):

  Maximum 12 db képet lehet csatolni és egy kép mérete nem lehet 3MB-nál több.

  Fontos, hogy árajánlatkérés esetén minél pontosabb információkat adjál meg, amellyel segítesz minket tájékozódni, hogy mire van szükséged. Weboldalunkon rengeteg terméket találsz, fontos tudjad, hogy ezek a termékek PN ( Lengyel ) vagy SK ( Szlovák ) méretek szint készülnek.

  Az ajánlatkéréshez leírtunk pár gondolatot, amely segíti a munkánkat, hogy minnél pontosabb árat tudjunk adni. Amennyiben a lent leírtak szerint elküldöd az információkat pontos ajánlatot tudunk adni.

  • Válassz terméket, termékeket a weboldalról, színt és ezt írd meg nekünk. ( Minden termék mellett megtalálod a választható színt)
  • Válassz kilincset ( Az ajtó nem tartalmazza a kilincseket, ezt külön kell megvásárolnod)Amennyiben bizonytalan vagy , hogy mit küldjél el nekünk, az alábbiakban adunk néhány támpontot, amely segíti a közös munkánkat és pontosabb ajánlatot tudunk adni. Az ajánlatkérésre igyekszünk a leggyorsabban válaszolni, ezért türelmedet előre is köszönjük. Természetesen a pontos falnyílásokat amennyiben az megrendelésé válik a helyszínen felmérjük!
  • Lakásfelújítás esetén, amennyiben a beltéri ajtók ki vannak bontva, kérjük a jelenlegi falnyílás méretet átküldeni szíveskedjél szélesség x magasság / meglévő falvastagsági adatokkal. Amennyiben a falak vastagsága változni fog, néhány modatban írd meg nekünk ezt az információt.
  • Lakásfelújítás esetén, amennyiben a beltéri ajtók nincsenek kibontva: Ebben az esetben, ha a jelenlegi ajtó takarólécét nem tudod leszedni és megnézni a nyílás pontos méretét, kérjük a meglévő ajtó tokok teljes külső szélességét és a tokok teljes külső magasságát küldd el nekünk. Segíti a munkánkat, ha megírod a válaszfal típusát vagy a körübelüli vastagságát.
  • Újépítésű ingatlanok esetén amennnyiben a válaszfalazás elkészült a falazási méreteket kérjük küldd el szélesség x magasság / falvastagsági adatokkal.Ezt az információt, ha alaprajzról küldöd el, első körben egy megfelelő képet adhat az árajánlat készítéséhez.

  Amennyiben az ajánlatkérések mellé képet is tudsz csatolni vagy alaprajzot sokat segítesz, hog pontosabb ajánlatot tudjunk adni!
  Nagyon fontos, hogy az ajánlatkérést a későbbiekben pontosítsuk, ezért mindenképpen kalkulálj azzal, hogy el kell látogassál bemutatótermünkbe.